17.01.2011 г.

На кривата ракета Космосът й пречи

Димитър ПЕТКОВ
Вече подхванали втора година мандат, родните ни управляващи все намират да обвини други хора за несгодите си. На премиера му бяха виновни пенсионерите, защото той платил вдигането на пенсиите им, после му бяха виновни от Тройната коалиция, че договорили с руснаците да строят АЕЦ „Белене”, после Сегей Станишев го е оставил в криза без пари, а пък сега не щеш ли и президентът го набутал в пресния скандал с Мишо Бирата!
Министър председателят хем не отрича, че е водил подобен разговор с шефа на митниците и е ходатайствал, хем прехвърля вината на друг.
Когато човек на такава висока позиция в държавата говори, носи пълна отговорност за постъпките си. Още повече, че лично бил обещал на въпросния бизнесмен, да не бъде закачан, както стана ясно от разговора. Сега щели да проверява достоверността и СРС-та…Но при положение, че премиерът си призна?
Навсякъде другаде по света при подобни скандали правителствата си отиват от власт! При нас, такова нещо просто няма да се случи, защото споделената отговорност е ничия отговорност.

0 коментара:

Публикуване на коментар