20.06.2011 г.

Ахмед ага, скъси разстоянието

Ахмед ага, добре дошъл в Кърджали. Щеш или не
щеш да подишаш от въздуха в Кърджалийско, хората, които те подкрепят тук, пак ще гласуват за теб, защото такива са човеците ни – докосне ли се нещо дълбоко в сърцата им, няма кой да го изтрие оттам. Нищо, че живеят в най-бедната страна на Европата, нищо че хиляди млади са на гурбет пак в тази Европа, а децата им растат без татковци.
Старците ли? Получават мизерни пенсиийки и никога не са чули за тезата „бедността поражда бедност”, защото истинските причини за бедността се коренят в самата нея.
Не е нужна предизборна стратегия, за да вземеш сърцата им, те отдавна са ти ги дали. Даже не са ти обидени за жълтите стотинки. Обидата им се крие в разстоянието между теб и тях. Опитай се, скъси го, но не с философски разсъждения.

42 коментара:

Джафер каза...

Кратко,ясно и точно! Браво!

Анонимен каза...

Ne moga da razbera smisula na avtora, kakvo obshto ima Dogan s polojenieto na horata ! Edinstveno toi li e vinoven za situaciqta v Bg ?

Анонимен каза...

Много е просто, но няма как да разбереш смисъла, ако не получаваш 300 лева заплата и нямаш 3 деца.

Анонимен каза...

leleeeee, koi ti govori za polojenie be. premahni razstoqnieto kazva choveka.

Анонимен каза...

Еееййй хора, как става скъсяване на разстояние между сития и гладния?! ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО!
А за положението в което сме всички ние, за мизерията ни - естествено, че всички управляващи имат ВИНА! ОГРОМНА ВИНА И ЗАДЪЛЖЕНИЕ КЪМ НАС!

Анонимен каза...

ДОГАН НЕ ТРЯБВА ДА Е ЛИДЕР НА ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ! ТОЙ Е СЛОЖЕН НАЧЕЛО НА ДПС ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. БИЛ Е ДОНОСНИК И ПРОДАЖНИК. САМО ГЪЗОМИЙНИЦИТЕ И МИЖИТУРКИТЕ ДА ОСТАНАТ ПРИ НЕГО! ДОЛУ ДОГАН И КРАДЛИВОТО МУ ОБКРЪЖЕНИЕ! А РЕМЗИ ОСМАН С НЕГО ЛИ ЩЕ ОСТАНЕ?!!! АХ ТОЗИ СЕЛСКИ МАЗНИК!

Анонимен каза...

Да, аз също ще гласувам за него.Макар и да не прави нищо за нас. защо да гласувам за Бойко, Иван или пък за Драган. Нали и те няма да ме забележат? Ако се появи по-добра алтернатива ,да може. Но засега изобщо няма значение за кого гласувам.Уважавам го като човек- умен е, хитър и то много хитър и интелигентен.

Анонимен каза...

blagodarq Nahid, i nie taka mislim - neka da idva po-4esti4ko tuka pri nas gospodin Ahmed Dogan - lipsva ni....
Aishe, Fatme, Nurten,Nesrin,Aiser i mnooooooogo drugi jeni na bg gurbet4ii po sveta.

Анонимен каза...

И аз ще гласувам за ДПС.нЕ СЪМ ЗАБРАВИЛ ГОДИНИТЕ 26-27-1984 Г.УБИХА НАШИТЕ БРАТЯ.ДО 1989 ПРЕЖИВЯХМЕ АДА.НИМА ЗАБРАВИХМЕ НАШАТА ИСТОРИЯ ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ АХМЕД ДОГАН.АЛЛАХ БАШЪМЪЗДАН ЕКСИК ЕТМЕСИН.

Анонимен каза...

prost narod slaba darjava, i kato glasuvate za ahmedcho ot 20 godini nasam ste q prokopsali, a toi si pravi milionite na va6 grub

Анонимен каза...

niama nisto obshto s prostotia ama ti nema kak da razberes tochno ti.

Анонимен каза...

докато чакате това растояние да се скъси ще обеднеето още ама сития не може да разбере гладния

Анонимен каза...

ТОЗИ ДОГАН Е СЛОЖЕН ТОВА СИ Е

Анонимен каза...

ердоган-доган-догу... леле малееее

Анонимен каза...

Ще гласувам за ДПС!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Dogane, vidiahte li dnes kolko e mrasen Kardjali? Taka li triabva da jiweyat musulmani i hristiani?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Аз съм твърдо за Бат Бойко!Може и той да си пълни джоба, но поне парите остават в България, а не отиват в Турция!

Анонимен каза...

КОЙТО НАМА АКЪЛ ЩЕ ГЛАСУВА ЕСТЕСТВЕНО ЗА НЕГО, КАК ДА ИМА АКЪЛ ЗА ДА ГЛАСУВА ЗА НЯКОЙ ДРУГ?!

Анонимен каза...

Извинявай, но май си искал да кажеш, че тия дето нямат акъл ще гласуват за Доган!Всички разумно мислещи хора ще подкрепят Бойко Борисов!

Анонимен каза...

Да, в България всеки има право на мнение, но аз не съм съгласен с казаното от г-н Нихат Догу. Защо?
1. ДПС, начело с Ахмед Доган, бяха в управлението на страната / той режеше и даваше баници, кифли, вафли.../ и какво направи за електората си -НИЩО /ама голямо/.
2. Не съм съгласен, че щом хората са гласували за него, пак ще гласуват/ колкото и да им е влязъл под кожата/, защото голям брой от тях се отвратиха от ДПС и най-вече от Ахмед Доган/ за справка- К.Дал, К. Исмаилов и мноооого други, с привърженици в региона.
3. И да скъси дистанцията, хората разбраха, че само с политическо говорене не става. Той си уреди живота и на приближените му, а електората пак си се мъчи за насъщния и едвам свързва двата края. Както каза и един друг коментирал тук, огромна е пропастта между сития и гладния, само с приказки и здрависване, потупване по рамото няма да стане.
4. Идват избори и истината за Доган ще лъсне, затова го е страх и идва да стяга редиците. Дните му са преброени и той го усеща.
Така мисля аз, но дали съм прав, ще стане ясно през октомври.

Анонимен каза...

Доган ага, време е да допуснеш нови хора около теб. Никой не ги иска старите вече, защото се държат с хората много арогантно. Напълниха си джобовете. Нови лица.Нови депутати, нови кметове, и др. др. Нови общински и областни председатели на ДПС. Да работят и други хора с теб. Има много такива желаещи.Опресняване.Тези старите спряха да поздравяват обикновения цовечец.Самозабравиха се.

Анонимен каза...

kakvi pari otivat za Turtsia gospodine naprotiv xiliadia iselnitsi nosiat pari v kirjali kato idvat v gradani vseki makazin e pilen,taksitata ba4kat yako,zavedeniata praviat oborot,ina4e 6te gonim muxi tuka

Анонимен каза...

Скъси разстоянието, но сърцето му е далеч от хорските проблеми и от човеколюбието. Доган вече = символ на Сатаната; = символ на Капитализма; = символ на Комисионния бизнес. Или накратко казано символ на всичко лошо.....

Анонимен каза...

tryabva na ahmet dogan pametnik da mu se napravi.ne zabravyayte bosna-srebrenitsa

Анонимен каза...

a na baj ahmed sas skasanite obuvki kakvo trebva

Анонимен каза...

na uci se pirvo da pises.ahmet,s-t.bay,s y,glupak

Анонимен каза...

глупак си ти. в личната карта на доганчо пише с Д, а не с Т.

Анонимен каза...

този журналист се казва Нахит Догу ,а не Нихат.

Анонимен каза...

Не е важно как се казва, а какво е казал.

Анонимен каза...

как нема да е важно. важно е дали се казва нахит или драган.

Анонимен каза...

abe hora zasto se nervirate nemoga da razbera, nali vsyaka jaba si znaya gola kakvo tolkova umuvate neznam, ot koya politiceska partiya ne se oplakvame,,,,koyto i da doye vse sistoto,,,moje danee stanalo nesto vseki ste si gleda negovoto zatove ce se nervirate ne e lek za umirane,a polso za zdraveto vi.ne mu mislete mnogo to seliya svyat e takif vseki si gleda negovoto da e dobre........

Анонимен каза...

май си прав...

Анонимен каза...

И къде е сега твоя Ахмед ага? На ядене и пиене, а ти на нивата

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

ahmed kral ahmed izql. ako i nomrmanlite selqni go znaqt tova kude sa vlastite zashto ne pravqt nishto? a ne mi se govori za horata v bg samo mrunkat ako neste dovolni shto ne izlizate na ulicite zashto ne protestirate zashto ne napravim referandum da doidat ot evropa bruxel da ni upravlqvat ?

Анонимен каза...

редакцията, недейте да триете свободното слово.

Анонимен каза...

НАХИТ, ХАЙМАНА С ХАЙМАНА. КАК МОЖЕ ДА СЕ ОБРЪЩАШ КЪМ АХМЕТ ДОГАН С "АХМЕД АГА" БЕ? КОЙ СИ ТИ, А?

Анонимен каза...

ti si haymanata. znaes li che aga priznak na uvajenie.

Анонимен каза...

ГЛУПАЦИ СТЕ ВСИЧКИ, КОИТО ИЗОБЩО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ!

Анонимен каза...

Редакцията не носи отговорност за публикуваните от читателите коментари. Коментари, които съдържат нецензурни думи и обиди, които насаждат етническа или религиозна вражда, ще бъдат изтривани!

Публикуване на коментар