3.02.2011 г.

На гол тумбак чифте пищови!

Димитър ПЕТКОВ
 ГЕРБ решиха да се самонаградят за „добре” свършена работа и така министрите от правителството получиха по един таблет IPAD. От същите машинки щяло да  има и за депутатите от партията. Така щели да пестят хартия за отпечатването на документи. Хубаво, но скъпите подаръци щяха да им прилягат повече, ако поне малко бяха помислили за народа, а не само за собственото си удобство!
Погледнете - цените на хранителните продукти поскъпват, българинът обеднява, сочат ни с пръст за корупция,  увеличение на пенсии и заплати нямало да има, защото финансовият министър не ги е предвидил. При тези обстоятелства, какви държавни  пари се харчат и то за скъпи подаръци? Нали всеки народен представител с влизането си в парламента получава лаптоп ? Тогава за какво им е по-съвременна играчка? Въпроси, на които обикновеният човек не може да  си отговори.     
Тази управленческа наглост се случва в момент, когато страната ни се тресе от скандали. Народът би казал: „На гол тумбак, чифте пищови”. Никой няма нищо против и властимащите да получават  подаръци, но това да става само тогава, когато народът е сит, когато има работа за всеки и когато властта наистина е управлявала добре  и си е заслужила облагите.

0 коментара:

Публикуване на коментар